Dragoş vrea să-l vadă pe Moş Crăciun

Dragoş Szabo are doar 1 an si 3 luni şi a fost diagnosticat cu retinopatie de prematuritate.  Pentru că s-a născut prematur, a fost nevoie de incubator, dar acest lucru i-a afectat ochișorii. Suma necesară pentru operaţia de care are nevoie este de 36.000 de euro. Micuţul nu poate vedea. Nu a făcut-o niciodată. Nu şi-a văzut mama, nu a putut privi Universul ce-l înconjoară, nu ştie cum arată un copac, o floare, un zâmbet.

Haideţi să-l ajutăm! Să-i oferim ocazia să se bucure şi el de lucruri mărunte. V-aţi imaginat vreodată într-o beznă totală, într-un loc întunecat de unde nu puteţi ieşi? Nu-i aşa că e îngrozitor? Inchideţi-vă ochii. Pentru o clipă simţiţi aceleaşi lucruri ca şi Dragoş. Teamă, agitaţie, neputinţă.

Haideţi să-i facem acest cadou de Crăciun. Să-l ajutăm să privească orizontul, pentru ca mai târziu să ajungă să-l şi îmbrăţişeze.

Trimiteţi un SMS la 8832 cu textul DRAGOS si donaţi 2 euro.

Suntem la jumătatea drumului din punct de vedere financiar. Pe platforma de donații online a Asociaţiei Salvează o inimă s-au strâns 7004 euro, iar in conturile bancare ale părinților s-au strâns aproximativ 9611 de euro, deci in total circa 16615 de euro.
In doar 12 zile s-au strâns aceşti bani, dar ne mai trebuie încă 19385 euro pentru a-i reda vederea micuţului îngeraş Dragoş Szabo.

Cel târziu până pe 13 ianuarie trebuie operat, altfel riscă să-şi piardă şi această şansă atât de micuţă de a vedea.

Până în prezent s-au trimis 17000 SMS-uri.

Numărul de SMS 8832 este valabil în perioada 02 Decembrie 2015– 01 Februarie 2016. Suma alocată cauzei este de 2 Euro. Nu se percepe TVA pentru donațiile de pe abonament. În rețelele Telekom și Orange, pentru cartelele preplătite, TVA-ul a fost reținut la achiziționarea creditului. Pentru donaţiile de pe cartele preplătite, în rețeaua Vodafone, utilizatorii nu plătesc TVA. Numărul este oferit gratuit cu sprijinul Asociației “Salvează o inimă”.

Orice donaţie conteză.

 

 

 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s