Îmi donez ziua de naştere

10985228_641857389303380_3186699748314617614_n

 

 

Dăruiește ziua ta!

Anul acesta transformă-ți cadourile de ziua ta în educație pentru copiii din centre de plasament! Oferă șansa unui viitor mai bun susținând proiectele “Dă-ți pasiunea mai departe” sau „Vacanța (te face) MARE” și încurajând prietenii să doneze pentru cauza pe care ai ales-o.

Prin proiectul „Dă-ți pasiunea mai departe”, 2.000 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din București și alte 25 de județe beneficiază săptămânal de cursuri și ateliere interactive, inclusiv ieșiri recreative, cu ajutorul a 1.300 de voluntari care le devin prieteni, profesori și modele. Costul pentru un an de educație prin joc pentru un copil este de 500 lei.

Proiectul „Vacanța (te face) MARE” înseamnă o experiență de neuitat pentru copiii din centre: o tabără de dezvoltare personală la munte, cu drumeții, seri tematice și multe jocuri prin care își dezvoltă abilități, alături de voluntari care îi susțin și încurajează. Costul ca un copil să meargă în tabără la munte este de 450 lei.

Cum îți dăruiești ziua?

E simplu! Te înscrii completând formular online pe platforma oamenilor de bine, Galantom: http://www.ajungemmari.ro/implica-te/formular-fundraiser-galantom/, îţi este creată pagina, iar apoi tu o dai mai departe prietenilor și colegilor ca să te susțină prin donații.

Transformă-ți ziua în bucurie și educație pentru copiii din centre! Eşti provocat să susții măcar un copil să meargă în tabără sau să beneficieze de un an de educație non-formală. Chiar dacă nu reușești să strângi toți banii pentru un copil, orice donație ajută.

Programul educațional Ajungem MARI pentru copii instituționalizați și din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar între timp implică peste 1.300 de voluntari și ajută 2.000 de copii din București și 25 județe, extinzându-se treptat.

Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni MARI, responsabili, independenți și siguri pe forțele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor și includ cursuri și ateliere creative, ieșiri educative, tabere de dezvoltare personală și vizite de orientare profesională. În 2015 proiectul “Dă-ți pasiunea mai departe” a obținut premiul pentru „Proiectul anului în domeniul educației” la Gala Națională a Voluntarilor.

Este primul an în care am ales să-mi donez ziua de naştere. Şi sunt sigură că voi continua la fel. Pagina mea este AICI. Puteţi să-mi dăruiţi un zâmbet care va fi dat mai departe unui copilaş. Sau puteţi să vă donaţi chiar voi ziua de naştere. Haideţi să creştem şi să ajungem mari 🙂


3 gânduri despre “Îmi donez ziua de naştere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s