2016, anul anxietatăţii, luptei şi începuturilor

d409bf137decb6b6cce349620c43e749

 

 

Anul 2016 a fost un an plin de emoţie, dragoste, anxietate, atacuri de panică, luptă, hohote (de râs sau de plâns), dar cred că cel mai important e că 2016 a fost anul începuturilor. Şi sunt convinsă că-mi vor lipsi unele părţi din el şi că nu îl voi uita. 

A fost anul în care am pornit la drum pe SC (articolul meu aici), anul în care am avut parte de prima mea colaborare cu o editură (recenziile aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici şi aici ), anul în care am aniversat joaca mea pe bloguleţ şi joaca pe Hyperliteratura, anul în care am cunoscut mulţi oameni frumoşi, anul în care s-a creat o legătură importantă între mine şi poezie (articol aici), anul în care am început să merg în fiecare săptămână la un cenaclu literar, anul în care am învăţat să-i ascult pe ceilalţi, anul în care mi-am donat pentru prima oară ziua de naştere (încă mai puteţi dona şi voi aici), anul în care am îmbrăţişat terapia prin râs, anul în care m-am bucurat din plin de teatru (am scris câte ceva despre asta aici, aici şi aici).

Da, a fost anul în care mi-am confruntat anxietatea (articol aici) şi am reuşit să o mai calmez. Deocamdată. Anul în care am făcut mai multe plimbări, anul în care am trăit impresia că am citit mai mult ca niciodată, anul în care m-am revoltat, am luptat, am tremurat şi m-am cutremurat.

A fost anul în care am câştigat foarte multe, a fost anul în care am plănuit multe-multe-multe-chestiuţe-de-făcut-pe-viitor (vă povestesc eu în 2017) şi am mai plănuit şi câteva poveşti-de-dat-mai-departe (ce mult îmi place să folosesc termenul ăsta 🙂 e împrumutat din familia SC), anul în care am devenit ceva mai ordonată, anul în care  mi-am descoperit o nouă pasiune (încă e în stadiul de puiuţ, aflaţi mai multe dacă mă urmăriţi aici şi aici), anul în care am văzut umanitate şi distrugere, anul în care am crezut că ne putem salva. Şi încă mai cred.

Am fost curioasă care au fost cele mai căutate lucruri în 2016. Am găsit asta. Cred că e rezumatul perfect al anului. Da, ştiu că nu s-au terminat poveştile lui, dar am simţit că acum e momentul să scriu despre el. Anul vostru cum a fost?

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s