SUPERNATURAL – SACRIFICIU, SPERANŢĂ ŞI CURAJ

spn133-700x400

 

 

Eric Kripke a fost pasionat de legendele urbane încă din copilărie, iar toate acestea l-au ajutat să contureze povestea minunată a fraţilor Winchester în serialul Supernatural, care combină genurile fantastic, thriller și acţiune. Iniţial, personajul principal al serialului trebuia să fie un reporter de presă tabloid, care ar fi călătorit într-o rulotă prin ţară, ideea cu cei doi fraţi venindu-i producătorului în ultimul moment. Atunci când a trebuit să aleagă actorii pentru rolurile principale, a ştiut că are nevoie de cineva sincer cu toată lumea pentru rolul lui Sam şi de cineva care nu spune întotdeauna lucruri drăguţe, dar măcar sunt amuzante, pentru rolul lui Dean. În momentul în care i-a văzut împreună pe Jensen Ackles şi Jared Padalecki, şi-a dat seama că aceasta e cea mai bună echipă pe care ar fi putut să o creeze.

Sam (Jared Padalecki) şi Dean (Jensen Ackles) sunt doi fraţi care au fost crescuţi pentru a se lupta cu forţele răului (vampiri, vârcolaci, vrăjitoare, fantome etc.). Părinţii lor au fost ucişi de un demon, iar acum cei doi îl caută pentru a se răzbuna.

Sam e mezinul şi tipul băiatului bun (lui chiar nu-i reuşeşte să facă pe durul), iar asta îl face o „victimă uşoară”, Crowley (conducătorul Iadului) reuşind să-i găsească o poreclă de fiecare dată când îl vede: girafă (pentru că e foarte înalt), elan, Samantha sau micuţul Sam.

Dean e omul care face mereu haz de necaz şi nu se teme să-i ia pe ceilalţi peste picior, nu se teme nici măcar în cazul monştrilor. E tipul care are mereu cel puţin o armă la el şi ştie să o folosească. Acelaşi lucru se poate spune şi despre umorul lui, pe care îl lasă la suprafaţă, chiar dacă uneori devine răutăcios.

Într-un episod, Dean se amuză pe seama cui nu trebuie, un poliţist care tot încearcă să-i pună întrebări. La un moment dat, poliţistul e scos din sărite şi îi spune: You think you’re funny, iar răspunsul lui Dean e: I think I’m adorable, dovadă că Dean nu ştie când să se oprească. Slăbiciunile lui sunt mâncarea şi propria maşină (cu care chiar vorbeşte şi pe care o alintăsweetheart).

 

Continuarea e pe societatesicultura.ro


Lasă un comentariu